hits

påsken er snart omme

Hei fashionistas,
jeg har gjort så utrolig mye i påsken så jeg har ikke tenkt på å blogge til nå. Jeg har hjulpet til i fjøset for nå er lamminga i gang for fult.

Jeg og Lisa har vaska (støvsugd) bilen til mamma. Jeg har lagd tre ting som er med å organisere rommet mitt. Tingene er resirkulert, jeg har lagd dem av gamle bokser og syltetøyglass.

Er det noen som har noen forslag til noe man kan gjøre hvis man kjeder seg i påsken? Legg igjen en kommentar under hvis du har.

Jeg har fått noen kommentarer på at jeg ikke har bilder på bloggen min, så jeg skal bli flinkere på å legge ut bilder i hvert innlegg.

Resten av påsken skal jeg på hytta. I dag har pappa kjøpt en film til meg på iTunes sånn at jeg kan se den på turen opp til hytta. Gleder meg til å se den, har lest boka og den er en av mine favoritter.

Til slutt skal jeg legge ut bilder av de tingene jeg har laget og hvis dere vil se åssen jeg lagde de, legg igjen en kommentar under som sier "JEG VIL".

Hilsen Helena!! ;):)

Laget av et gammelt colabrett <3

Laget av gamle syltetøyglass <3

Laget av gammel caprisonne-boks <3

3 kommentarer

minapirri

17.04.2014 kl.19:16

Kule bilder ! likte det siste veldig godt,jeg har forresten en spørsmålsrunde på bloggen, ville du kommet innom og stilt noen spørsmål? god påske vidre :)

Saraaah

17.04.2014 kl.19:40

Fine bilder!

rita johannessen

17.04.2014 kl.21:22

Ønsker deg en finfin kveld ! :)

Skriv en ny kommentar