hits

Kunstutstilling!

Hei fashionistas!

Beklager at jeg ikke blogga i går, men dagen starta 05.00 og jeg var borte til 16.00 så dro jeg igjen 18.00 og da var jeg ikke tilbake før 22.00. Man kan si det var en ganske fullpakket dag. Jeg var på bursdag og det var utrolig koselig. De beste jentene samlet på et sted. Vi var ca 11 jenter og vi dansa og pratet hele kvelden.

I dag starta dagen litt senere. Jeg sto ikke opp før klokka 11. Det var utrolig godt å kunne sove ekstra lenge uten vekkerklokke og uten gnål fra foreldre eller søsken. Hihi. Med en gang jeg var ferdig med å spise frokost dusja jeg og så sminka jeg meg. Jeg trodde at jeg ikke kunne bruke den på grunn av nesa mi og alle porene der, men jeg tror jeg har overdrevet litt.

Vi har vært på Hamar i dag. Bombe. Jeg er der nesten vær helg. Jeg kjøpte ikke å mye siden, men jeg kjøpte en ny vinterjakke, genser og en smoothie. Det var liv på cc i dag. Vi var og så på en kunstutstilling som ei vi kjenner var med på. Hu er så utrolig flink til å male. Jeg hadde sett på et av bildene hennes før, men det kosta 11 000. 

Det andre som skjedde var at føniks treningssenter hadde en treningsøkt midt på cc sånn at folk ville begynne å trene der. Jeg og pappa satt på krutt kaffebar og drakk kaffe når de begynte. Etter det kjøpte jeg den smoothien. Vi har vært og handla også. Denne dagen har vært utrolig koselig.

Her er et bilde fra i går!

Ha en fin kveld! Hilsen Helena!!! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar