hits

Bold lips!

Hei fashionistas!

I dag har jeg starta på min muntligpresentasjon i norsk. I morra blir det full skjerpings med manus til både norsken og engelsken. Jeg skal prøve å få opp et innlegg, men jeg er litt usikker fordi jeg skal på et møte i sekstiden. Har hatt en veldig chill dag på skolen. Har hatt kunst og håndtverk, info og så lagde vi tapas i spansktimen.

I dagens innlegg skal jeg skrive litt om bold lips. Jeg elsker det og går med det så ofte jeg kan. Har spesielt fire favoritter. Jeg bruker farger på leppestiftene mine siden jeg ikke er så fin med nude leppestift. 

Den første er Helena Rubenstein sin røde leppestift. Denne er min favoritt blant røde leppestifter. Tror det er fargen 14.

Dette er en liquid lipstick fra merket sleek. Den er utrolig fin og har en bra matt finish. Det eneste problemet er at den tørker utrolig fort, så hvis du kommer utenfor må du være rask å få det vekk.


Så har jeg en mørkerød leppestift. Denne har ikke noe merke så vidt jeg vet, men den er utrolig god og den tørker ikke ut leppene så fort.

Til slutt har jeg en lipgloss som jeg kjøpte på h&m for en stund siden. Den er hot pink for å si det sånn, men den er utrolig fin på leppene.

Håper dere likte innnlegget!

Hilsen Helena!!! <3

3 kommentarer

lisarorvik

15.02.2016 kl.20:53

Kjempe fine :)

Helena

16.02.2016 kl.07:13

lisarorvik: takk <3

Evelin

19.02.2016 kl.18:22

så fine innkjøp :D ha en fin helg :D

Skriv en ny kommentar