hits

Sommeren bringer....

Hei alle sammen!

I dag har jeg ikke gjort stort. Jeg har lest masse og snart er jeg ferdig med en helt vilt bra bok. Men det er ikke så spennende å høre om. I går var jeg på kino. Jeg så den siste istid filmen sammen med mamma, pappa og Lisa. Den var ikke så bra som de andre. De begynner å dra ut historien til karakterene siden det ikke går an å finne på så mye nytt.

Så ja. Hva bringer sommeren deres? Min bringer i hvert fall gode nyheter. Jeg kom jo inn på førstevalget mitt på videregående for de som ikke har fått det med seg. Den bringer også enda mer gode nyheter. Jeg har fikset pcen min. Nå kan jeg da blogge i hvert fall når jeg er hjemme. Når jeg ikke er det kan jeg blogge fra telefonen, men da blir ikke innleggene like lange. Og så har jeg vært i syden da!! Det er vel kanskje den beste tingen denne sommeren hadde å by på.

Sommeren bringer ikke bare bra heller. Det har vært litt dårlig vær her i Norge i hvert fall. Og for en som ikke liker tordenvær har det ikke akkurat vært det ideelle været i det siste. Jeg liker i hvert fall ikke tordenvær.

Jeg vil gjerne høre hva dere har gjort i sommer. Legg igjen en kommentar under og del gjerne innlegget på facebook.

Hilsen Helena!!! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar