hits

siste skoleuka + antrekk!

Hei alle sammen!
Jeg kan ikke tro at det allerede er siste skoleuka før høstferien. Dagene går så utrolig fort og jeg elsker å gjøre det vi driver med på skolen.
I helga jobba jeg så det var derfor jeg ikke blogga. På lørdag greide jeg å klemme lillefingeren min i metalldøra på jobb.. Ikke spør hvordan. Hehe. Og i går jobba jeg bare tre timer, men det var nok ettersom jeg var litt kvalm.
I dag har vi hatt nok en photoshopdag. Det er bare to sånne dager igjen og så skal vi jobbe med grafisk design i fire uker og så skal vi jobbe med lyd i fire uker.
Etterpå skal jeg og mamma dra på trening og så skal jeg ta noen bilder til en liten øvingsoppgave vi har i foto. 
Kennel + Schmenger SHEYLA Høye hæler rosado / Dorothy Perkins EDEN Slim fit jeans white / Dorothy Perkins Topper rosa / Witty Knitters CHELSEA Cardigan sølv
 
Her er dagens antrekk. Det er litt inspirert av at det er høst, men det har litt mer vår og sommerfarger. Det første jeg fant frem var en grå cardigan. Det er enten en cardigan eller et skjerf som for meg symboliserer høst. Det er veldig kaldt om morgenen og da er det godt med litt ekstra klær som man kan ta av seg ettersom det blir varmere utover dagen.
 
Så har vi den rosa toppen. Det enkleste er ofte det beste når det kommer til topper som skal være under jakker og sånn. Derfor valgte jeg en ensfarget topp til dette antrekket.
 
For å gjøre det moteriktig fant jeg et par hvite bukser som funker til den lyserosa toppen. Jeg vet at det ikke er alle som liker hvite bukser (meg selv inkludert), men du kan også bruke en lys jeans til dette antrekket.
 
Til slutt har jeg tatt med et par hudfargede/lyserosa høyhælte sko. Jeg synes høye hæler er fint, men det er ikke det mest komfortable man kan gå i. Anbefales for en dag man vet at man ikke skal gå så mye. Snakker fra erfaring ettersom de eneste skoene jeg kan bruke sokker i for øyeblikket er et par høyhælte sko.
 
Håper dere likte innlegget. Dere kan kjøpe eller se på klærne ved å trykke på linkene under bildet. Ha en fin kveld videre.
Hilsen Helena!! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar