hits

365 dager i året

Hei alle sammen!
I dag har vi hatt fellesfagdag. I gymmen hadde vi 3000 meter og jeg kjenner at jeg har blitt i mye bedre form siden sist jeg løp en sånn runde på skolen. Så hadde vi matte og så var det konsert. Den var kjedelig av to grunner. 1: Jeg likte ikke musikksjangeren de spilte. 2: En i klassen hadde tatt telefonen min og deaktivert den... haha. Så jeg har ikke hatt telefon i tre timer på skolen i dag. Fikk kjenne på hvor avhengig jeg faktisk er av telefonen min.
Nå er alle sammen på kamp, men jeg har framlegg i morgen som jeg må gjøre ferdig nå så jeg valgte å bli hjemme. Jeg er også ganske sliten etter skoledagen. 
I morgen er det siste dagen før høstferien og i tillegg har jeg kort dag i morgen. Det eneste er at jeg må vente nesten to timer på bussen... Men jeg skal nok finne på noe. Håper jeg.
Onitsuka Tiger CURREO Joggesko rød / Selected Femme SFGAIA Slim fit jeans black denim / ONLY CABINE Jumper light grey melange
 
Antrekket i dag er inspirert av skoene jeg har valgt. Det er nemlig et par joggesko. Jeg bruker nemlig joggesko 365 dager i året. Gjennom snø, regn, vind og sol bruker jeg omtrent bare joggesko. Jeg måtte kaste joggeskoene mine her om dagen fordi de var helt utbrukt og nå skal jeg få to par nye joggesko. Et par til trening og et par til fritid. Det trengs siden jeg bruker de til alt hele tiden.
 
Og siden det er høst må man nesten begynne å ha på seg litt mer klær. Det har jeg funnet ut i det siste, fordi det har vært så kaldt. Derfor har jeg valgt en strikkegenser fra Only. Disse er veldig gode og akkurat passe tjukke. Det som er greia med høsten er at det kan være -2 grader på morgenen og opp til 12 varmegrader om ettermiddagen.
 
Til slutt har jeg tatt med et par svarte slimfit bukser med hull på knea. Dette har vært på moten en stund nå, men jeg har fortsatt ikke hullete jeans i skapet mitt. 
 
Håper dere får en fin kveld.
Hilsen Helena!! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar