hits

Høstfarger!

Hei alle sammen!
Jeg vet det er mange av dere som har hatt ferie, men vi har ferie nå! Det er veldig godt selv om jeg fortsatt står opp ganske så tidlig til at det er fri. I dag har jeg og mamma kjørt noen til Gjøvik. Vi var der en stund og så dro vi hjem igjen. Vi har egentlig brukt en hel dag der. Når vi kom hjem spiste vi middag og så venta vi litt før jeg og mamma dro på trening.
Det var en veldig god treningsøkt i dag. Kan trygt si at jeg tror jeg kommer til å bli litt støl i morgen selv om vi tøyde ut bra etterpå.
Icon 6 Premium Boot / Selected Femme SFGAIA Slim fit jeans black denim / Fresh Made Genser nugget yellow / Skjerf
 
I dag har det vært snøkaldt ute. Og i går kom det faktisk litt snø... Ikke i ekstase for det, fordi jeg liker ikke snø i det hele tatt. Det symboliserer bare at gradestokken kommer til å treffe minussiden snart. Jeg som fryser når det er 10 varmegrader liker ikke at det blir kaldt.
 
Antrekket i dag er inspirert av skoene. Dette er svarte timberland sko. Disse har jeg siklet på en stund, men de er ganske dyre. Jeg har prøvd de på og det er virkelig vintersko som er verdt en investering.
 
Så har vi buksene. Det er et par mørkegrå/svarte slim fit bukser med hull på knærne, selvfølgelig.
 
Så har vi genseren. Dette er jo en av høstfargene hvis du spør meg. Noen liker sennepsgul bedre, men skal jeg være helt ærlig synes jeg den fargen er stygg. 
 
Til slutt slenger jeg med et skjerf siden det er så innmari kaldt og hvis du fryser rundt nakken blir man kald over alt. Pluss at man risikerer en forkjølelse. Det er virkelig bedre å ha på seg et plagg for mye enn et for lite, for noen dager blir det varmere utover dagen og da er det bare å ta av seg skjerfet.
 
Håper dere har hatt en fin dag!
Hilsen Helena!! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar