hits

første vinterdag + antrekk!

Hei alle sammen!
I dag er det offisielt den første vinterdagen i år. Og som dere kanskje vet så er ikke jeg noen fan av vinteren. Det er alltid så kaldt der jeg bor. Skal ikke klage da. Her om dagen var det null grader her, men en annen plass i Norge var det minus tolv...
I dag har jeg ikke vært ute av huset enda. Jeg har egentlig bare gjort en oppgave fra skolen, sett på netflix og hatt en liten treningsøkt for meg selv. I kveld skal jeg i en bursdag, men jeg vet ikke hva jeg skal resten av helga. Det gikk opp for meg i sta at dette er den siste helga før ferien er ferdig. 
På søndag som kommer reiser mamma og pappa på ferie, så da blir jeg og lillesøster hjemme alene en hel uke. Dette har vi aldri gjort før så det kan bli spennende. 
Vero Moda VMNEW KARMA Parka black / Converse CHUCK TAYLOR ALL STAR OX DAINTY Joggesko noir mono / Selected Femme SFGAIA Slim fit jeans dark blue denim / ONLY ONLFLOWA Genser black
 
Her er dagens antrekk. Jeg liker å ha på meg fine klær selv om det er kaldt ute, så jeg tar bare på meg en jakke når jeg skal ut. Antrekket er inspirert av genseren. Jeg liker sånne gensere med blomster på bare bakgrunnen er svart. Jeg kler nemlig ikke hvitt noe særlig bra.
 
Buksa er en mørk blå slimfit bukse. Jeg eier snart ikke noen andre bukser en høytlivsbuksene fra only, og mollybuksene fra Gina Tricot. De er så utrolig komfortable og når du er så høy som meg er det vanskelig å finne bukser som passer i bena.
 
Siden det er vinter har jeg tatt med en vinterjakke fra Vero Moda. Jeg har hatt noe liknende derfra og de er faktisk veldig varme og gode å ha om vinteren. 
 
Til slutt har jeg tatt med et par svarte converse. Ikke verdens mest ideelle sko å gå med på vinteren, men de passet bra til dette antrekket. Jeg ville kanskje hatt på meg et par svarte boots eller støvletter. 
 
Håper dere får en fin dag/kveld. Dere kan som alltid se på klærne ved å klikke på linkene under bildet.
Hilsen Helena!! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar