hits

Story of my life

Hei alle sammen!
I dag har vi hatt en skikkelig lat dag. Jeg har sett på serier, youtube og så har jeg lekt meg med sminken min. Jeg har så utrolig mye sminke jeg egentlig ikke bruker så i dag prøvde jeg noe nytt. Brukte litt mer farger enn det jeg pleier. Mamma lurte på om jeg skulle noen plass, men jeg skal bare være her i dag.
Etterpå skal jeg trene og så skal mamma klippe meg. I morgen drar mamma og pappa til syden så da er jeg og lillesøster hjemme alene hele uka. Tror heller ikke jeg skal kjøre noe mer scooter i år siden det snødde her i går og det er så kaldt. 
adidas Originals ADRIA Joggesko hvit / Selected Femme SFGAIA Slim fit jeans black denim / https://www.etsy.com/listing/469888836/i-am-freaking-cold-tshirts-fashion-tee?utm_source=weheartit&utm_medium=api&utm_campaign=api&source=aw&awc=6220_1476523079_d5a27b97bf75ffdfa40fb817cf37c072
 
I dag er antrekket inspirert av t-skjorta. Denne fant jeg mens jeg så igjennom noen bilder på we heart it. T-skjorta er håndlaget av noen på etsy. Jeg har linket til siden under bildet. Jeg skulle absolutt hatt denne t-skjorta ettersom jeg alltid er kald. Til og med når andre sier det er varmt kan jeg fryse.
 
Så fant jeg en kul bukse som matchet t-skjorta veldig bra. Den har hull på knærne siden det er så trendy akkurat nå. Så langt har jeg ikke funnet et par med sånne bukser som passer meg i lengden.
 
Til slutt har jeg tatt med et par hvite adidas sko med svarte striper fordi jeg synes det passer til resten av antrekket. 
 
Som alltid er alt av linker under bildet hvis dere skulle få lyst på noe av det jeg viser frem.
Håper dere har en bra helg så langt. Blogger i morgen!
 
Hilsen Helena!! <3
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar