hits

Alene hjemme + antrekk!

Hei alle sammen!
Beklager for at jeg ikke blogga i går. Jeg hadde besøk så å si hele dagen og når han dro orka jeg ikke å blogge. Det eneste jeg gjorde ellers var å trene og se på netflix.
I dag har vi hatt en photoshop dag igjen. Det var litt godt å komme seg tilbake på skolen selv om det var mørkt når jeg gikk til bussen og jeg har vært kvalm hele skoledagen. På skolen har vi lært et nytt verktøy i photoshop som kalles "pen tool"! Det er til å tegne over for eksempel et bilde av en bygning. Vi har fått innlevering til om to uker og et av bildene jeg skal tegne over er av london eye.
Jeg og Lisa har spist middag hos bestemor og bestefar siden mamma og pappa ikke er hjemme. Ellers i kveld har jeg bare slappet av siden jeg ikke har vært helt i form i dag.
I morgen er jeg tidlig ferdig på skolen så da skal jeg prøve å finne noen som vil finne på noe med meg til bestefar henter meg.
Icon 6 Premium Boot / Calvin Klein Jeans Slim fit jeans satin dark / Gant Jumper navy / canada goose jakke
 
Dagens antrekk har jeg funnet frem fordi jeg tenkte på alle sossene vi har på skolen. Haha. Jeg er ikke den personen med mest merkeklær, men jeg har da noe som er ekte merke. De fleste jeg har sett på min skole som er sosser er gutter. Jeg har faktisk ikke sett noen jenter enda som er veldig sossete, men så går jeg på en veldig stor skole med masse folk.
 
Vi kan starte med genseren siden det var den jeg fant frem først. Genseren er fra Gant, og i mine øyne ser den svart ut, men teksten sier den er marineblå. Selv eier jeg ikke en eneste ting fra gant, men jeg har alltid ønsket meg en klokke derfra.
 
Buksa er fra Calvin Klein Jeans, men det er fortsatt slim fit bukse som dere vet jeg digger. Jeg eier heller ingenting fra Calvin Klein.
 
Jakka er fra Canada Goose. Bare fordi jeg vet det er mange jenter som er veldig glad i disse jakkene. Selv er jeg ingen fan av dette merket. Jeg vil heller ha en jakke fra Parajumpers. Uansett er de ganske dyre så jeg holder meg til den jeg har foreløpig.
 
Til slutt har jeg et par sko fra Timberland som jeg har skikkelig lyst på! De er så utrolig fine. Jeg har prøvd de i butikken en gang og de var virkelig noe jeg kunne tenkt meg.
 
Håper dere får en fin kveld, blogger i morgen!
Hilsen Helena!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar