hits

18.10.16

Hei alle sammen!
I dag har vi hatt kort dag på skolen. Alltid godt det når du ikke har sovet så godt. Men det som ikke er greit er å gå hele veien til bussen når man ikke ser veien en gang. Det gjorde jeg i dag tidlig. Bussen min går nemlig rundt klokka sju hver morgen og det er ca 1 km å gå. Er en person som ikke er så altfor glad i å være ute alene når det er mørkt.
På skolen har vi gått igjennom hvordan man skal bruke fotostudionene riktig. Alt med lys, bakgrunner, rydding osv. Vi har faktisk to fotostudioer som er mer eller mindre på profesjonelt nivå. Jeg ble spurt om å være modell når læreren vår skulle demonstrere forskjellige skjermer på lysene vi har. 
Bestefar henta meg på skolen. Jeg har ikke gjort så mye siden jeg kom hjem. Jeg har sett på netflix, lagd geofilter til der jeg bor og etterpå skal jeg ned på låven og trene.
Vans AUTHENTIC Joggesko black/radiant orchid / Selected Femme SFGAIA Slim fit jeans black denim / adidas Originals MOUNTAIN CLASH Genser multi
 
Dagens antrekk er faktisk inspirert av venninna mi. Hun er veldig glad i adidasgensere. Når jeg var med henne til syden kjøpte hun en sånn genser og jeg synes de er veldig kule selv om de ikke er helt min stil.
 
Buksene er svarte med hull på knærne. Veldig kule og de passer definitivt til dette antrekket. Neste gang jeg er på shopping skal jeg se litt bedre etter et par sånne bukser, fordi jeg har virkelig lyst på et par.
 
Til slutt har vi skoene. Det er et par svarte vans med noen rosa detaljer for å matche litt med de rosa detaljene i genseren. Jeg har ingen vans, men jeg har et par som likner litt på vans.
 
Håper dere får en fin kveld!
Helena!! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar