hits

Bra dag + antrekk!

Hei alle sammen!
I dag har jeg hatt en veldig bra dag. Det har ikke skjedd noe spesielt, men det har ikke vært noe drama eller noe leit på skolen. Jeg har vært ekstremt glad og det tror jeg mange i klassen min kan skrive under på. Jeg har ledd og hatt det morsomt. 
På skolen har vi begynt planlegging til at vi skal lage musikkvideo. Gleder meg veldig til vi begynner å filme den. Klokka halv elleve dro vi på bedriftsbesøk til Hamar Media der vi blant annet fikk besøke Desken, trykkeriet og der de pakker aviser. Det var veldig gøy.
Vi var ferdig før på skolen så bestefar henta meg. I kveld har jeg ingen spesielle planer. Det eneste jeg vet jeg må gjøre er å øve til en prøve jeg har i morgen tidlig. Tror jeg skal legge meg tidligere i kveld siden jeg ikke har sovet så godt denne uka. Jeg har sakt det hver kveld, men i dag tror jeg at jeg skal gjennomføre det.
Victoria Shoes INGLESIA LONA Joggesko beige / Selected Femme SFGAIA Slim fit jeans dark blue denim / http://www.hm.com/no/product/54161?article=54161-A
 
I dag har jeg et antrekk som er litt mer min stil. Jeg vil si at min stil er jentete. Jeg er glad i topper og gensere med åpen rygg, utringning eller åpne skuldre. Jeg liker high waist slim fit bukser, enten svarte eller mørkeblå. Så liker jeg enten joggesko eller sko med hæler på. Noen dager liker jeg lyse klær, andre dager går jeg med helt svarte klær og noen ganger bruker jeg farger. 
 
Jeg er veldig glad i å matche og bruker kanskje et smykke eller øredobber for å gi antrekket litt ekstra. Neglelakk er også viktig at stemmer til antrekket. Noen folk skjønner ikke hvorfor jeg er så opphengt i klær, neglelakk og sminke. Vel, det er min interesse akkurat som noen har spill så liker jeg andre ting. Jeg kan gjerne bruke masse tid på å se på bilder av klær og sminke fordi jeg synes det er gøy.
 
I dagens antrekk eier jeg faktisk genseren selv. Jeg har den på meg i dag faktisk. Den er utrolig god og behagelig å ha på seg. Det er en strikkegenser med snøring foran. Den har en fin beige farge og jeg tror dere fortsatt kan få tak i den i butikken. Hvis dere vil sjekke er den fra h&m. Jeg har lagt med en link til den under bildet i tilfelle den ikke er i butikk.
 
Så har jeg tatt med en mørkeblå slim fit bukse fordi det som sakt er de buksene jeg liker best. Har ikke brukt noen andre bukser siden jeg begynte å bruke sånne. Til slutt har vi skoene. De er mest for at de skal matche antrekket, men jeg synes de var veldig fine.
 
Håper dere har hatt en veldig fin dag og at dere får en fin kveld og dag i morgen!
Hilsen Helena!!
 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar