hits

Glad mandag!

Hei alle sammen!
I dag har jeg hatt en grei dag. En økt mediefag, en økt matte og to timer mediefag. Det har gått så utrolig fort. Jeg ble helt sjokka når læreren sa at vi skulle ta pause eller at dagen var slutt. 
I dag tidlig greide en av bussene på stasjonen å kjøre inn i en annen buss. Derfor var en av skolebussene stappfulle av elever fra tre busser. Jeg måtte le litt selv om de som satt på bussen ble litt redde. Heldigvis var det ikke no alvorlig.
Etter jeg kom hjem fra skolen har jeg bare sittet med en medielekse som skal leveres neste mandag. Leksa er å tegne over to bilder vi har plukket ut selv i photoshop. Jeg valgte London eye som mitt første bilde og det har tatt sin tid for å si det mildt. Fordi jeg har vært så nøyaktig sa læreren at jeg kunne ta et bilde med litt mindre detaljer som nummer to.
I morgen skal vi til Oslo med klassa så jeg er usikker på om jeg får blogga, fordi når jeg kommer tilbake skal jeg trene.
I går trente jeg, men jeg kom hjem så sent så jeg rakk ikke blogge om det.
 
Victoria Shoes INGLESIA LONA Joggesko curry / Selected Femme SFGAIA Slim fit jeans dark blue denim / Skjerf stripet / Topp
 
Her er dagens antrekk. Det første plagget jeg fant var genseren. Det begynner å bli for kaldt til å gå med korterma klær nå så da blir det genser. Jeg er ikke så glad i striper så derfor blir det prikker.
 
For å gi antrekket litt farge tok jeg med et oransje skjerf. Jeg er virkelig en skjerfperson og bruker det veldig ofte og spesielt når det er kaldt ute for å prøve å unngå forkjølelse.
 
Så har jeg tatt med et par mørkeblå slim fit bukser. Som dere sikkert har fått med dere for lenge siden er jeg veldig glad i disse buksene og jeg bruker de hele tiden.
 
Til slutt valgte jeg et par gule sko som jeg syntes passet utrolig bra til dette antrekket. Gult passer til oransje og svart så det er ingen farger som kræsjer her.
 
Håper dere får en bra dag i morgen. Hvis jeg rekker, blogger jeg i morgen hvis ikke blogger jeg på onsdag.
Hilsen Helena!! <3
 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar