hits

Oslotur + Morten Hegseth!

Hei alle sammen!

I går blogga jeg ikke fordi jeg kom hjem ganske sent og begynte med en norskinnlevering med en gang og holdt på med det helt til jeg gikk å la meg.

I går var vi i Oslo på klassetur. Vi var der for å besøke noen mediebedrifter for å se hvordan det er å jobbe der. Første stopp var VG. Der kom vi inn fordi han som viste oss rundt bor ved siden av skolen min. Vi fikk se et studio og plassen der de sitter å forbereder og skriver. Når vi kom inn der og satte oss så jeg Morten Hegseth. Jeg og venninna mi fangirla helt og etter en runde gjennom litt av VG fikk vi ta bilde med han. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har alltid forestilt meg han som en lav person. Man kan si jeg fikk litt sjokk når han reiste seg. Boom, 2 meter. Vegard var ikke der akkurat den ene dagen, men det var like morsomt å mæte Morten.

Etter VG gikk turen til Storm Studios. Der driver de å lager lyder til filmer og andre spesialeffekter som å lage drager som selvfølgelig ikke finnes i virkeligheten. Etter dette besøket hadde vi lunsj og så gikk turen videre til Bleed. Der gikk vi ikke rundt i det hele tatt, men satt inne i et møterom og hørte på en mann som snakka om hva de driver med der.

Til slutt var vi innom en fotoutstilling av Nick Brandt. Jeg fikk helt gåsehud av alle de fantastiske bildene han har tatt og historien bak de. Søk han opp på google og les historien. Virkelig verdt det.

Etter programmet var over fikk vi gå rundt på egenhånd. Vi spiste og shoppa. Bussen gikk tilbake halv seks og når jeg kom hjem var jeg veldig sliten.

I dag har jeg bare gjort lekser. Først gjorde jeg ferdig norskinnleveringa, så gjorde jeg ferdig et av to bilder i photoshop, så øvde jeg til gruppesamtale i engelsk som vi har i morgen og nå sitter jeg å redigerer det siste bildet av photoshop oppgaven.

I morgen må jeg sitte med photoshop også, men jeg lover jeg skal blogge.

Hilsen Helena!! <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar