hits

Snø + antrekk!

Hei alle sammen!
I helga fikk jeg ikke blogga som jeg lovde. På lørdag jobba jeg først 6 timer på jafs og rett etterpå satt jeg barnevakt i 2 timer. Var ikke hjemme før litt over ti og da dusja jeg og la meg. På søndag var jeg veldig sliten og det eneste jeg gjorde var lekser, hadde middagsbesøk og trente.
I går etter skolen var jeg i Hamar til ca halv ni og når jeg kom hjem var jeg så trøtt at jeg bare gikk å la meg. I dag var jeg ferdig tidlig på skolen og når jeg kom hjem snødde det skikkelig mye hjemme. Det gjør det enda, men jeg og mamma skal på trening etterpå. I morgen har vi fri for å filme musikkvideo, men når skolen slutter skal jeg i fotostudio for å ta noen bilder til en annen oppgave.
Victoria Shoes INGLESIA LONA Joggesko curry / Selected Femme SFGAIA Slim fit jeans black denim / http://www.hm.com/no/product/83923?article=83923-I
 
Det er en stund siden jeg har tatt med et antrekk, så her kommer det et. I dag ville jeg ha med en farge fordi siden det er snø ute er de eneste fargene hvit og grå.
 
Det første jeg tenkte på når jeg skulle sette sammen dette antrekket var hettegenseren. Jeg har bare to hettegensere, men de er så deilige å ha på så jeg prøver stadig hettegensere når jeg er på shopping. Hettegenserne fra h&m er de beste jeg har prøvd så langt. Derfor har jeg tatt med en fra h&m til dette antrekket. Jeg synes denne er veldig fin selv om jeg ikke kler gult selv.
 
For å matche fargene tok jeg med et par gule sneakers. Disse er kanskje ikke de beste skoene å gå med nå, men de passet bra til antrekket mitt.
 
Til slutt har jeg tatt med en svart bukse med hull på knærne. Man kan også bruke en mørkeblå bukse til antrekket om man ikke har en svart.
 
Håper dere har hatt en fin dag og får en fin kveld. Jeg lover jeg har trent mer enn jeg har skrevet opp på bloggen og det kommer et innlegg snart med alle treningsøktene jeg har hatt siden forrige innlegg.
 
Hilsen Helena!! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar