hits

04.11.16

Hei alle sammen!
Beklager at jeg ikke har blogga, men jeg har hatt litt å gjøre i det siste. 
Hvor ble av det året her? Dette spør jeg om hvert eneste år. Men dette året har virkelig bare flydd forbi i en rasende fart. Det er bare igjen ca 50 dager så drar vi til syden. Det føles ut som om jeg har gått på videregående i flere år enda jeg bare har gått der i et halvt år snart.
I dag har jeg vært alene hjemme og i morgen kommer lillesøstera mi hjem, men mamma og pappa kommer ikke hjem før på søndag. I dag har jeg trent og i morgen vet jeg ikke hva jeg skal finne på.
Vagabond Platåstøvletter black / Wrangler CORYNN Slim fit jeans reveries / http://www.hm.com/no/product/55199?article=55199-A
 
Siden jeg ikke har blogga på et par dager bestemte jeg meg for å ta med et antrekk. Jeg tok utganspunktet i genseren. Nå på vinteren er det godt med strikkegensere spesielt på de ekstra kalde dagene. I dag for eksempel hadde jeg på meg t-skjorte under jakka og det angra jeg litt på. Det har snødd store deler av dagen.
 
Buksene er slim fit, men denne gangen har jeg tatt en annen farge. Washed out bukser passer så bra med denne genseren. Jeg eier faktisk ingen sånne bukser, men de er veldig kule.
 
Til slutt har jeg et par sko som ikke passer for glatte dager, men er veldig fine for det. Jeg har et par som ligner veldig på disse og de er faktisk veldig komfortable å gå i til å være høye hæler. 
 
Ha en fin kveld!
Hilsen Helena!! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar