hits

Uka før jul!

Hei alle sammen!
Jeg er på skolen enda, men det er fordi det ikke går noen buss til der jeg bor enda. Den går om litt under en time så jeg har litt tid å slå ihjel. Derfor tenkte jeg å blogge siden jeg ikke rekker dette på kvelden. Med en gang jeg kommer hjem skal jeg og mamma trene og så skal vi ordne fordi vi får middagsgjester. 
På skolen i dag har vi drevet med lysmaling. Det vil si å "male med lys" mens lukkeren på kameraet er åpen. Dette gir en veldig fin effekt på bildene. Vi har brukt lommelykter og julelys for å få til effektene. Jeg kan sikkert finne et fint bilde senere og vise dere hva vi har drevet med.
Buffalo Platåsko black / http://www.hm.com/no/product/60940?article=60940-B / http://www.only.com/no/no/on/damemote/jeans/high-waist/royal-high-skinny-fit-jeans-15093134.html?cgid=on-jeans-high-waist&dwvar_colorPattern=15093134_Black#start=1
 
Nå er det en ganske god stund siden jeg hadde med et antrekk i et blogginnlegg så det tenkte jeg å ta med i dag. Jeg tok utgangspunktet i genseren som jeg fant når jeg så gjennom de nye tingene på h&m på nett. Som dere kanskje vet elsker jeg topper og gensere som er åpne i ryggen eller på skuldrene. Denne er åpen i ryggen. Jeg vet ikke om jeg kler den siden den er hvit, men jeg skal prøve den i butikken senere.
 
Så valgte jeg bukser. Disse buksene kjøpte jeg faktisk for noen dager siden og de er utrolig gode å ha på seg. Det er high waist bukser og disse er faktisk passe til meg i lengden også. High waist bukser er som regel ikke passe til meg i lengden hvis de skal være passe i livet, men det er disse. De finnes i forskjellige lengder også.
 
Til slutt tenkte jeg å ta med et par litt classy sko siden antrekket er veldig fint. Du trenger selvfølgelig ikke ha høye heler, men jeg synes dette passet veldig fint her. 
 
Håper dere får en fin dag og kveld så skal jeg prøve å få blogget i morgen også. Er ikke sikkert jeg rekker, men jeg skal prøve.
Helena!! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar