hits

02.01.17!

Hei alle sammen!

Først av alt vil jeg beklage for at jeg ikke har blogget på over en uke. Jeg har vært i syden og der var det utrolig dårlig nett. Det var så vidt jeg fikk sendt snap derfra. Men godt nyttår da folkens!

Men den gode nyheten er at det var en veldig fin tur. Vi sola oss litt, men det blåste ganske mye der og noen dager var det faktisk litt "kaldt". Vi har vært på vulkantur også. Vi var på Lanzarote så vi var på den aktive vulkanen som er på øya. Det var faktisk litt gøy.

På nyttårsaften var jeg sammen med noen venner. Det er første gangen jeg ikke er med familien min på nyttårsaften, men det var veldig koselig for det. Vi spiste god mat og så på American Music Award til litt på tolv. Så gikk vi ut og så på fyrverkeri. 

I går når jeg våkna opp hadde jeg glemt at det var 2017, så jeg fikk litt sjokk når jeg så hvilken dato det var. I går var jeg på besøk hele dagen. Det var koselig. Når jeg kom hjem gjorde jeg egentlig ikke noe spesielt.

I dag har vi begynt å lage magasin på skolen. Jeg fikk lov å være redaktør så jeg har en del ansvar, men jeg er også den med mest fritid. Haha. I morgen er det kort dag og så skal jeg på shopping etter skolen.

Håper alle hadde en fin jul og jeg ønsker alle et godt nyttår.

Helena!! <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar