hits

Gull, ikke tull!

Hei alle sammen!

Denne uka var det B uke som vil si at vi ikke har kort dag på fredag. Det var litt kjipt siden jeg har vært skikkelig trøtt i dag. Jeg holdt på å sovne, men kom meg til slutt gjennom dagen. I de to første timene i dag har vi hatt mediefag. Det vil si at vi har jobbet med magasinet vårt. Det begynner å bli noe nå som vi har jobbet med dette en uke.

I dag tenkte jeg at jeg skulle ta med et antrekk. Jeg har satt sammen antrekket selv, men ikke med den vanlige kollasjlageren her på bloggsiden. Jeg satte det sammen i photoshop og fant antrekk på forskjellige klesbutikker på nett. På denne måten vet jeg at antrekkene eksisterer enda og at det går ann å få kjøpt de. Fant nemlig ut her om dagen at på de kollasjene er det ikke alle plaggene som eksisterer lengre.Linker: 

Dagens antrekk startet med ponsjoen. Jeg har en ponsjo selv og den er svart. Da kan jeg bruke den til flere forskjellige topper, for som vi vet går svart med alt. I tillegg er den god å ha når det er litt kaldt ute, som det har vært de siste dagene.

Neste jeg fant frem var toppen. Den får man kjøpt på urban outfitters. Jeg elsker denne butikken selv om jeg ikke har noen plagg derfra eller selv om jeg ikke har vært der før. Jeg bare elsker å se på de kule plaggene man kan få kjøpt og favorittyoutuberen min kjøper masse klær derfra hele tiden. Toppen er gull og den har åpne skuldre. To ting jeg liker godt i en og samme topp!

Så fant jeg buksene. Disse har jeg og man kan få kjøpt de på Only. Jeg liker de veldig godt. De er høytlivsbukser, de sitter godt OG sist men ikke minst, er de lange nok til beina mine.

Til slutt valgte jeg et par gullsko for å matche med toppen. De er også ballerinasko, noe jeg synes er utrolig søtt og fint. Jeg har bare et par ballerinasko og det er nesten litt for kaldt å bruke de nå på vinteren, men det går fint ann hvis man skal være inne.

Håper dere likte antrekket. Gjerne gi tilbakemelding på det eller hvis dere har noen forslag til hva jeg kan blogge om. Dere kan gjerne bare legge igjen en kommentar og like facebooksiden min til bloggen. Dere gjør meg så glad!

Helena!! <3

2 kommentarer

Regine Ness Karlsen

06.01.2017 kl.23:11

Supert antrekk!

Helena

07.01.2017 kl.16:28

Regine Ness Karlsen: takk for det :)

Skriv en ny kommentar