hits

Konsertklar!

Hei alle sammen!

I dag sto jeg opp ganske tidlig av meg selv. Vi spiste frokost sammen og så gikk jeg opp på rommet mitt. I dag har dagen bestått av lesing, en halv film og rydding av rommet. 

I morgen starter nok en skoleuke og jeg gleder meg som alltid. Helga blir litt lang når man ikke finner noen å være sammen med. På skolen kan jeg liksom henge med vennene mine hele dagen.Linker:

 

Her har dere dagens antrekk. Dette antrekket er inspirert av det jeg skal ha på meg på skolen i morgen. Jeg er veldig glad i å finne frem det jeg skal ha på meg dagen før så jeg ikke trenger å stresse om morgenen. Å stresse er noe av det værste jeg vet..

Vi starter med toppen. Denne passer kanskje ikke alle siden det er en topp fra Isac Elliot sin tour. Jeg var nemlig på den ene konserten hans i Oslo for en stund siden og der kjøpte pappa den toppen til meg. Vil ikke si at jeg er en hysterisk fan, men musikken er bra og jeg liker toppen.

Over toppen skal jeg ha på meg olajakke. Min er også fra Only sånn som den på bildet, men min har perler på skuldrene. Jeg synes olajakke passer ganske bra til omtrent alle toppene jeg har i skapet mitt og i tillegg er de fine.

Jeg skal ha på meg en vanlig svart slimfit bukse fra Gina Tricot, men jeg skulle ønske jeg hadde en med hull på knærne til dette antrekket. Det hadde vært kulere, men det har jeg dessverre ikke.

Denne gangen har jeg også tatt med forslag til neglelakk. Jeg har denne neglelakken selv og den er ikke sølv. Det er sånn holografisk neglelakk. Når den kommer i kontakt med sollys eller lys blir den holografisk med flere forskjellige farger, men den ser sølv ut uten lys. Veldig fint!

Til slutt har jeg tatt med et par sølvsko bare for å matche neglelakken litt. Jeg har ikke sånne sko og skal bruke joggesko i morgen fordi det er det jeg går mest med og så skal jeg på skolen i tillegg.

Denne outfitten kan man bruke om man skal på konsert, men man kan fint bruke den til vanlig sånn som jeg skal i morgen på skolen.

Håper dere får en fin dag og kveld!

Helena!! <3

 

4 kommentarer

lisarorvik

08.01.2017 kl.14:15

Så mye fint :) (Jeg har forresten ukens blogg konkurranse, bli gjerne med)

Helena

08.01.2017 kl.15:37

lisarorvik: takker ;)

FitnessVibeQueen

08.01.2017 kl.14:54

Stilig antrekk! :D

Helena

08.01.2017 kl.15:38

FitnessVibeQueen: Takk <3

Skriv en ny kommentar