hits

Fargematch: Beige!

Hei alle sammen!

Da har vi startet nok en uke. Snart er vi halvveis i januar og før vi vet ordet av det er januar over. Jeg synes dagene går unna så fort. Det føles ut som om jeg bare står opp, er oppe et par timer og går å legger meg igjen. I virkeligheten står jeg opp halv seks og er på skolen fra kvart over åtte til kvart over tre. 7 timer.. Så er jeg jo oppe 7 timer til etter det om ikke lengre. Likevel går dagene fort.

I dag har vi fortsatt vårt arbeid med magasin. Jeg hadde veldig mye energi fra starten av dagen til etter lunsj. Da ble jeg utrolig trøtt og holdt på å sovne. Tror det har noe med den utrolig dårlige og tette luften på skolen.Linker:

 

I dagens antrekk har jeg gjort noe jeg liker veldig godt, nemlig å matche. Jeg liker at antrekket mitt matcher og at det har litt sammenheng når det gjelder farger og mønstre. Det værste jeg ser er når noen ikke kan å matche.. Har sett noen fæle tilfeller av fargematching oppigjennom.

Dagens antrekk startet faktisk med buksa. Jeg har disse buksene selv. Det er Mollybukser fra Gina Tricot. Disse er egentlig for korte til bena mine og de vider seg ut fort så jeg anbefaler disse for kortere personer og så anbefaler jeg å kjøpe i en størrelse for lite. Ellers er buksene utrolig gode å bruke.

Så hadde jeg en idé om at jeg ville ha med en strikket genser i dag og når jeg fant denne ble jeg nesten forelsket. Denne kommer jeg nok til å kjøpe meg neste gang jeg ser den i butikken. Jeg elsker åpne skuldre og i tillegg er den varm fordi det er ganske tykk strikk. Den var utrolig fin også!

Til slutt har jeg tatt med et par beige sko for å matche med genseren. Buksa var et lite avbrekk fra den beige fargen, men da er det bare fint at toppen er beige og skoene er beige. Det hadde blitt litt mye om hele antrekket hadde omtrent samme farge.

Håper dere får en fin kveld!

Helena!! <3

4 kommentarer

Sandra Marie

09.01.2017 kl.18:42

kjempefint antrekk <3

Helena

10.01.2017 kl.13:47

Sandra Marie: Takk! <3

RebeccaHasselgard

09.01.2017 kl.23:06

den genseren har jeg faktisk! Veldig fin på, kommer på bloggen denne uken :)

Helena

10.01.2017 kl.13:47

RebeccaHasselgard: åå heldig!!

Skriv en ny kommentar