hits

Fargematch: Burgunder!

Hei alle sammen!

Skriver på skolen fordi vi skal skrive rapport, men det er så mye bråk så jeg klarer ikke konsentrere meg ordentlig. Jeg har begynt på rapporten da og den skal ikke leveres før onsdag kveld neste uke så jeg har god tid.

Det er siste time og etterpå kommer mamma og henter meg. Hun har bursdag i dag så det er jeg og lillesøstera mi som skal lage middag i kveld. Resten av kvelden skal vi nok bare slappe av med en film eller noe. Kom på nå at jeg ikke blogga i går, men jeg hadde ikke tid. Valgte å prioritere skolen og trening fremfor bloggen i går.Linker:

 

Dagens antrekk er inspirert av et bilde jeg fant på we heart it. Jeg bruker ganske mye tid på we heart it hver dag og det er utrolig god inspirasjon til kleskombinasjoner. Følg meg gjerne: helena2000.

Det første jeg fant til dette antrekket var genseren. Det er en bugunderrød genser fra adidas. Jeg er veldig glad i denne fargen og har fått høre mange ganger at jeg kler den. 

For å matche med genseren har jeg plukket ut et par sko i samme farge som genseren. Skoene er converse. Jeg brukte sånne før, men nå bruker jeg jo omtrent bare joggesko. Synes de passet veldig bra til antrekket siden de er samme farge og de går under samme stil.

Til slutt har jeg tatt med et par slimfit bukser med noen slitte partier for at antrekket skal ha preget av den samme type stilen. Dette er definitivt noe en av venninnene mine kunne gått med, bortsett fra skoene.

Håper dere får en super kveld! Usikker på om jeg får blogget i morgen siden vi skal feire bursdagen til mamma.

Helena!! <3

 

 

6 kommentarer

Oddbjørg

13.01.2017 kl.18:26

Så fine klær!

Gjerne ta en tur innom bloggen min!!<3

Helena

15.01.2017 kl.00:40

Oddbjørg: takk! det kan jeg gjøre vet du :)

Victoria Larsen

13.01.2017 kl.18:28

Jeg ønsker deg en god fredagskveld :-)

Helena

15.01.2017 kl.00:40

Victoria Larsen: så den ikke før nå, men tusen takk! <3

Iselin

13.01.2017 kl.19:16

Så fint :)

Helena

15.01.2017 kl.00:40

Iselin: takk ;)

Skriv en ny kommentar