hits

Hemmelig prosjekt!

Hei alle sammen!

Dette innlegget er forhåndsskrevet på morgenen i dag fordi jeg skal på kino og ikke har tid til å blogge på dagen. I går fikk jeg heller ikke tid til å blogge fordi vi hadde besøk fra klokka to til på kvelden en gang. Når besøket dro rydda vi og slappet av og så gikk vi å la oss. Vi hadde besøk av mange folk og det var veldig koselig. Vi spiste middag og koste oss og snakket sammen. 

Når jeg skulle legge meg begynte jeg å tenke, som vanlig. Dette er som regel hovedgrunnen til at jeg ikke får sove når jeg skal. Begynner med en liten tanke og da må jeg skrive ting ned for å få de ut av hodet før jeg får sove. Jeg har lyst til å sette igang et prosjekt for meg selv og har startet å planlegge litt i går. Jeg kan ikke fortelle dere hva det er enda, men jeg lover å gjøre det så snart jeg er i gang og jeg har satt meg litt inn i det.

I morgen starter vi siste uka med magasinet som tema på skolen. Det blir en travel uke med masse jobbing for å få det i mål før fredag. Det har vært litt stress, men samtidig har oppgaven vært lærerik og morsom å jobbe med. Jeg husker ikke helt hva neste tema i mediefag er, men jeg tror det er film. Jeg kan ikke så mye innenfor tema, men jeg tror det kan bli gøy å lære noe nytt.

Håper alle har hatt en fin dag og får en fin kveld!

Helena!! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar