hits

16.01.2017

Hei alle sammen!

I dag har vi startet den siste uka der vi jobber med magasinet på skolen. Ei i klassa mi fikk ødelagt harddisken på mac'en sin med en sånn man pusser ut tusj på whiteboard med. Skjermen ble hvit og mac'en lagde noen lyder. Hun hadde ikke tatt backup av det siste arbeidet med magasinet.

Jeg har heller ikke tatt backup siden 11. desember ettersom min eksterne harddisk er ødelagt. Etter skolen i dag dro vi derfor innom å kjøpte en ny. Så nå blogger jeg mens jeg venter på at den skal sikkerhetskopiere 112 GB med arbeid. Så langt er vi på 23 GB... Men jeg vet fra forrige gang at det tar veldig lang tid.

Jeg har heller ikke hvert i så bra form i dag. Har vært småkvalm siden lørdag, men jeg tenkte ikke noe mer over det før i går. Det ble ikke noe av den kinoturen fordi jeg var dårlig. Vi så heller på en film hjemme og tar kinoen en dag alle er i form. Håper på å bli bedre i morgen.

Resten av kvelden skal jeg jobbe med noen bilder til magasinet, og så skal jeg skrive noe til det også fordi jeg har ansvaret for en oppskriftsside.

Ha en fin kveld fininger!

Helena!! <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar