hits

Side slit top!

Hei alle sammen!

I dag var den nest siste dagen vi jobbet med magasinet på skolen. Det begynner å bli ferdig og vi har bestemt at alt skal være ferdig til fredag sånn at vi kan gjøre småpirk da. 

Etter skolen har jeg egentlig ikke gjort så mye. Jeg har hjulpet mamma med å kutte grønnsaker til middag i morgen og så har jeg prøvd å finne noe jeg kan ha til lunsj på skolen i morgen. Jeg er veldig lei brødskiver så jeg prøver å finne alternativer til det.

I morgen har vi fellesfagdag. Jeg skal stå på skøyter i gymmen og det blir første gang jeg gjør det. Håper det er flere enn meg som er dårlige på skøyter. Jeg har egentlig ingen planer etter skolen eller i helga utenom at jeg skal på jobb på lørdag.Linker:

 

Her er dagens antrekk. Dette antrekket er inspirert av toppen som jeg faktisk bestilte meg i går. Jeg så den helt tilfeldig og så var den ikke så dyr så da bestilte jeg den. Det er en topp med et snitt som går fra nederst i kanten og omtrent opp til navelen på sidene. Den er utrolig fin og jeg har fått høre at jeg kler fargen den er i.

Så har jeg tatt med et par mollybukser. Disse er utrolig gode og jeg har eid 6 av de allerede. De svarte er lange nok i beina til meg så de synes jeg er best.

Til slutt har jeg tatt med et par høye heler som matcher toppen ganske bra. Jeg bruker ikke heler normalt, men når man skal pynte seg litt ekstra er det innafor. Man kan også bruke burgunder vans eller andre typer sånne sko.

Håper dere får en fin kveld!

Helena!! <3

2 kommentarer

Evelin

18.01.2017 kl.21:32

så fint antrekk :D

Helena

18.01.2017 kl.22:10

Evelin: takk ;)

Skriv en ny kommentar