hits

Basic white girl outfit

Hei alle sammen!

I dag leverte vi magasinet vårt før lunsj. Det føltes utrolig bra. Selv om jeg har hatt det gøy med denne oppgaven har den også vært litt stressende. Etter lunsj hadde vi to timer med fellesfag i et lite trangt rom uten ordentlig luft. Når du kommer inn i rommet kjenner du at du går igjennom en vegg med varm, tett luft. Derfor har jeg hatt litt vondt i hodet på skolen.

I kveld har vi ingen spesielle planer, så jeg skal bare tegne i photoshop og høre på musikk. I morgen tror jeg ikke jeg får blogget fordi jeg skal på jobb og så skal jeg til bestemor og bestefar for å overnatte der etterpå. Der er det ikke nett, men jeg skal se om jeg kan forskrive ett innlegg før jeg skal på jobb.


Linker:

 

Her er dagens antrekk. Jeg kom på det når jeg så skoene på we heart it (@helena2000). Jeg var litt usikker på hva jeg skulle kalle stilen så jeg spurte på en gruppe på facebook. 132 kommentarer senere kom jeg fram til at jeg ville kalle den "basic white girl outfit".

Vi kan jo starte med skoene som er fra Adidas. Jeg har faktisk ikke sett så mange med sånne sko, men det er definitivt mange som bruker de som ikke jeg ser. Jeg selv har ingenting fra Adidas generelt en gang.

Så tok jeg med et par bukser. Dette er boyfriend jeans fra h&m. Jeg har prøvd boyfriend jeans noen ganger, men de passer meg liksom ikke noe særlig bra. Jeg synes de er fine på andre jenter da.

Så har vi den vanlige croptoppen som utrolig mange jenter bruker. Dette er i hvert fall et basic plagg som jeg er sikker på at de fleste jenter har i skapet. Jeg har noen, men de er ikke så croppet som mange andre har.

Og siden vi bruker sånne topper på vinteren er man nesten nødt til å ha med en slags jakke eller cardigan for ikke å fryse ihjel. Derfor har jeg tatt med en beige cardigan fra h&m til dette antrekket.

Håper dere får en fin kveld og en fin dag i morgen hvis jeg ikke rekker å blogge.

Helena!! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar