hits

Rose gold outfit!

Hei alle sammen!

I helga har jeg sovet utrolig mye. Jeg har faktisk sovet hele 23 timer! Jeg tror jeg trengte det, men er fortsatt sliten. I dag har vi startet en fire uker lang periode med film. Jeg kan ikke så veldig mye innenfor temaet så jeg gleder meg til å lære noe nytt.

I morgen har vi kort dag og vi skal begynne med en ny oppgave i foto. Vi skal lage en filmplakat. Det tror jeg også kan bli gøy, men jeg aner ikke hvor lang tid vi får på oppgaven. Jeg skal også være igjen i Hamar i morgen etter skolen for å være sammen med bestevenninna mi. Litt usikker på om jeg rekker å blogge siden mamma henter meg klokka 21 og det tar 30 minutter å kjøre hjem.Linker:

 

Her er dagens antrekk. Det startet egentlig med et bilde jeg så her om dagen, men etterhvert som jeg fant frem ting til antrekket forandret det seg litt. Jeg startet med singleten. Det er en hvit, lang singlet som går til over rumpa. Går eventuelt an å kjøpe den litt oversized så den går litt lengre. 

Over en sånn singlet er det utrolig fint og for ikke å snakke om mote å bruke en cardigan. Den jeg har funnet er bare et forslag, men det er fint med lengre cardiganer over sånne singleter. Jeg valgte den på bildet fordi den passer til resten av antrekket jeg har funnet frem.

Siden antrekket er veldig enkelt har jeg valgt å ta med noen smykker og tilbehør. Dette gjør at det ser ut som du har prøvd litt mer når du i virkeligheten bare har tatt på et par ekstra ting. Først har jeg tatt med et enkelt smykke meg rose gull anheng. Anhenget er bare en enkel sirkel, men er allikevel veldig pent. Så har jeg tatt med et sett med ringer. Disse er til å ha på som en vanlig ring og sånne du bare har på tuppen av fingeren. Ringene er i rose gull akkurat som smykke.

Til slutt har jeg tatt med et par ballerinasko. Skoene er i samme farge som cardiganen for å matche. I tillegg passer denne sko typen utrolig godt til resten av antrekket.

Håper dere likte dagens innlegg, legg gjerne igjen en kommentar!

Helena!! <3

 

 

2 kommentarer

Sandra Marie

23.01.2017 kl.20:23

fint!

Helena

24.01.2017 kl.11:29

Sandra Marie: takk! ;)

Skriv en ny kommentar