hits

Black velvet outfit

Hei alle sammen!

I dag hadde jeg skikkelig søndagsfølelse når jeg sto opp, men så kom jeg på at det bare er lørdag og at jeg fortsatt har en fridag til. I går satt jeg for det meste bare å tegna helt til etter middag. Da gikk jeg til låven og trente der alene i en hel time. 

I dag har jeg sett på serier og etter lunsj skulle vi egentlig bare handle så jeg ble med, men det endte med en tur til Hamar. Pappa har vakt nå og han fikk en alarm. Når vi kom hjem så vi to på en actionfilm fordi mamma ikke er hjemme. Nå har han fått en alarm til så jeg er alene hjemme. Lisa kommer hjem om ikke så lenge, men i mellomtiden ligger jeg på gulvet, hører på musikk og skriver for dere.


Linker:

 

Her er dagens antrekk fra meg. I det siste har det vært veldig inn med velvetstoff. Jeg har sett det i både topper, gensere, kjoler og shortser. Jeg har ingen sånne plagg enda, men jeg kunne tenkt meg en topp eller genser i sånn stoff.

Som dere kanskje har skjønt startet antrekket med genseren. Jeg elsker sånne gensere med innebygd choker. Antrekket blir bare så mye mer gjennomført i mitt hodet med en choker eller smykke. Her trenger man ikke prøve mer en gang.

Og da er det bare å slenge på seg et par bukser. Her har jeg tatt med et par ankel lange jeans med hull på knærne. Med dette antrekket passer bare helt vanlige jeans også.

Til slutt har jeg tatt med et par plattform sko. Disse gjør hele antrekket syns nå jeg. Men for de som ikke liker sko med heler går det fint an å bare bruke et par svarte ballerinasko eller høye boots.

Håper dere får en fin kveld!

Helena!! <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar