hits

Bomber & paradis!

Hei alle sammen!

I dag har vi hatt langdag på skolen. Annenhver fredag er kort dag, men denne uka ble det langdag. Det er ikke helt innafor på en fredag, men det kan jo ikke vi bestemme dessverre.

For en stund siden fortalte jeg at jeg drev med et hemmelig prosjekt. I dag har jeg tenkt å si hva det er jeg driver med. Jeg vil ikke fortelle dere alt, men jeg kan fortelle litt. Jeg har alltid vært glad i å skrive. Historier, dagbok, små fortellinger osv. I tillegg har jeg alltid hatt lyst til å skrive en bok. Så for en stund siden bestemte jeg meg for å skrive en litt lengre fortelling og prøve å gi den ut etter hvert. Begynte her om dagen og har ca 1500 ord. Det er krevende og tar lang tid, men jeg synes det er veldig gøy. Vil ikke si hva den handler om enda, men når jeg er litt lengre kan jeg det.

Nå sitter jeg barnevakt og skal være her til ca 23 i kveld. I morgen har jeg ingen planer enda og på søndag skal jeg på jobb. Denne helga kommer til å gå raskere enn forrige helg, fordi nå skjer det noe nesten hver dag.Linker:

 

Her er dagens antrekk. Det er inspirert av både bomber jakken og bodyen. To ting som har blitt ganske inn. 

Antrekket startet med bomber jakken. Denne var jo inn for en del år siden, men er på vei tilbake. Jeg har en bomber jakke, men kunne tenke meg den på bildet. Vinrød er en utrolig fin farge og jeg har fått høre den kler meg mange ganger.

Etter jeg fant jakken tenkte jeg: "Hva kan man ha under en sånn da?" Da begynte jeg å tenke på en body jeg prøvde for en stund siden. Jeg fant denne bodyen på bikbok sin hjemmeside og synes den var utrolig kul.

Buksene passer også utrolig bra til antrekket. Den er svart og har hull på knærne, noe som passer til denne typen stil.

Til slutt tok jeg med et par vinrøde sko for å matche med jakken. Skoene er fra Junkyard. Superfine!

Ha en fin kveld!

Helena!! <3

 

 

4 kommentarer

Silje Romundset Karlsvik

03.02.2017 kl.20:57

Stylish, elsker bomber jackets og bodyer!

Har fått så lyst til å skrive bok jeg også :D Men er bra krevende da..

Helena

07.02.2017 kl.14:08

Silje Romundset Karlsvik: ganske krevende, men det har alltid vært en av mine drømmer ;)

Lilli

03.02.2017 kl.22:18

Stilig :)

Helena

07.02.2017 kl.14:09

Lilli: Takk <3

Skriv en ny kommentar