hits

Kåpefin

Hei alle sammen!

I går var jeg igjen etter skolen for å ta noen bilder til en skoleoppgave. Bestevenninna mi venta der med meg til lillesøstera mi kom dit. Er igjen på skolen med bestevenninna mi hver tirsdag. Alltid så koselig! 

I dag har vi drevet med flerkameraproduksjon, i morgen har vi prøve, på fredag skal jeg ingenting enda, og i helga skal jeg jobbe. I hvert fall på søndag. Vet ikke helt hva jeg skal på lørdag, men det finner jeg nok ut.Linker:

 

Her er dagens antrekk. Antrekket er inspirert av et bilde jeg fant på google når jeg søkte på "winter outfits". 

Startet med en helt vanlig svart bukse. Den på bildet er mollybukse fra Gina Tricot. Jeg elsker disse buksene og kunne brukt de hele tiden. De er stramme, men veldig behagelige, og de er høytlivsbukser.

Så fant jeg blusen. Jeg valgte at den skulle være hvit fordi det passer bedre med resten av antrekket. Jeg bruker ikke bluser så ofte, men den jeg fant var egentlig ganske søt. Den har litt utringning og det synes jeg er utrolig fint.

Så har vi hovedplagget i antrekket. Nemlig kåpa. Denne kåpa er ganske populær blant jenter. Jeg har ikke en sånn kåpe, men den er utrolig fin for det. 

For å matche med resten av antrekket har jeg valgt et par grå ballerinasko. De på bildet har spiss tupp, noe som passer til denne stilen, men det går an å bytte de ut med vanlige ballerinasko. 

Håper dere får en fin dag i morgen!

Helena!! <3

4 kommentarer

Sandra Marie

08.02.2017 kl.21:20

Fint :-)

Helena

09.02.2017 kl.20:52

Sandra Marie: Takk <3

Dazzy

09.02.2017 kl.00:07

Fint antrekk!

Helena

09.02.2017 kl.20:52

Dazzy: takk :)

Skriv en ny kommentar