hits

Ja, jeg liker det!

Hei alle sammen!

I går hadde jeg prøve i naturfag, basket i gymmen og jobbing i matte og engelsk. Etter skolen var jeg igjen 45 minutter for å filme til en oppgave vi skal levere om en uke. Når jeg kom hjem spiste vi middag, venta litt og så dro jeg og mamma på trening. Prøvde en ny treningsrunde. Vi holdt på der i ca 45 minutter.

I dag har vi hatt kort dag og etter jeg var ferdig på skolen filma vi det vi mangla til kortfilmen. Jeg sovna på sofaen i sta og nå leser jeg litt. Har ingen spesielle planer i helga, utenom at jeg skal på jobb på søndag. Neste helg skal jeg være med bestevenninna mi hjem til der hun bor. Hun bor på hybel, så jeg har aldri vært med henne hjem, hjem. Gleder meg veldig! 

Her om dagen fikk jeg en kommentar. Jeg har egentlig fått denne kommentaren en del ganger i ulike former. "Hvorfor gidder du å lese?", "Du sitter jo bare å leser hele tiden", "Skal du lese nå?"... Ja, jeg liker å lese. Nei, jeg leser ikke hele tiden. Jeg leser fordi jeg synes det er gøy. Jeg leser når jeg vil slappe av og ikke tenke så mye. 

Bare fordi jeg leser er jeg automatisk kjedelig. Jeg mener ikke at jeg er kjedelig. Det er morsomt å føle at man har mer enn et liv noen ganger. Men det er ikke sånn at jeg ikke gjør noe annet enn å lese heller. 

Så til alle de som spør hvorfor jeg gidder å lese: Jeg har en annen måte å slappe av på enn deg. La meg få slappe av på den måten jeg liker best, og ikke si at jeg er kjedelig på grunn av det!

Ha en super kveld alle sammen!

Helena!! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar