hits

Vinterferie

Hei alle sammen!

I går på skolen redigerte vi ferdig kortfilmen og leverte den. Etter det dro jeg og bestevenninna mi for å intervjue ei jente til håndballavisen vi holder på med på skolen. Jenta vi intervjuet var superhyggelig og svarte bra på spørsmålene. Vi tok bilder av henne og så gikk vi tilbake til skolen. Etter skolen dro jeg og bestevenninna mi med tog og bil hjem til henne. Vi spiste middag med besøket som reiste hjem i dag.

I dag har vi vært en tur på Gjøvik. Vi har spist lunsj og handlet litt. Jeg kjøpte meg et palett jeg har hatt lyst på lenge. "The nudes" fra maybelline new york. Etter det dro vi hjem igjen og spiste middag. Resten av kvelden skal vi bare slappe av.Linker:

 

Her er dagens antrekk. Det startet med bodyen. Jeg har ingen body, men jeg er fortsatt helt besatt av dem og synes de er utrolig fine. Den fantes i rosa også, men svart passet bedre i dag. Svart går liksom til alt. 

Så har jeg valgt noen lyse bukser for en gangs skyld, men er det et annet merke? Nei. Det er jo selvfølgelig molly bukser. Høytlivs slim fit jeans. 

Så valgte jeg et par svarte sko for å matche med resten av antrekket. De er høye heler og litt spiss i tuppene. Man kan selvfølgelig bruke andre sko, men dette er et veldig fint forslag. Andre forslag til sko: ballerinasko eller vans.

Til slutt har jeg tatt med et gullsmykke. Jeg synes at det ser mer sammensatt og gjennomtenkt ut med et smykke. Kanskje du bare slenger det på i forbifarten, men det ser allikevel sammensatt ut.

Håper dere har en fin kveld!

Helena!! <3

Én kommentar

Iselin Renée

18.02.2017 kl.22:05

Ha en fin kveld :)

Skriv en ny kommentar