hits

Another body

Hei alle sammen!

I dag dro mamma halv elleve og da var det bare meg og Lisa som var igjen hjemme. Jeg begynte å vaske med en gang mamma dro og holdt på til pappa kom hjem fra jobb halv fire. Jeg har vasket klær, tørka støv, støvsugd, vaska og skiftet sengetøy. Utrolig effektiv dag som fører til en avslappet kveld med god samvittighet. 

Ferien er snart over og det skal bli godt å komme på skolen igjen. På mandag, tirsdag og onsdag har vi praksis, men praksisplassen min er ikke i boks enda så jeg vet ikke hvor jeg skal. 

I morgen er det eneste jeg vet jeg skal å dra på trening. Jeg skal trene med mamma fra morgenen av så jeg vet ikke hva jeg skal finne på resten av dagen.Linker:

 

Her er dagens antrekk. Det startet med bodyen. Jeg har ingen sånne, men denne har jeg siklet på i et par dager nå og vurderer sterkt å kjøpe den når jeg får lønn. Bodyen kan bli kjøpt på Nelly.com.

Til denne bodyen har jeg valgt å ta med et svart skjørt. Jeg har ikke et sånt skjørt så for min del skal jeg bruke en svart bukse til antrekket. Skjørtet er å få tak i hos h&m.

Til slutt har jeg tatt med et par sko som matcher ganske bra til bodyen. Det er et par ballerinasko fra Ecco.

Håper dere får en strålende kveld så skal jeg nok få opp et blogginnlegg i morgen også!

Helena!! <3

2 kommentarer

lisarorvik

22.02.2017 kl.16:56

Så mye fint :)

Helena

23.02.2017 kl.20:57

lisarorvik: Ja, ikke sant <3

Skriv en ny kommentar