hits

Kjøre bil!

Hei alle sammen!

 I dag startet dagen ganske så tidlig. Jeg hadde vekkeklokka på klokka åtte. Da var det bare rett på med treningstøy og så dro jeg og mamma ned på låven. Vi trente, så dro vi hjem, dusja og ordna oss. Først etter dette hadde jeg tid til frokost.

Etter frokost tok vi en tur til Hamar. Jeg og Lisa gikk rundt på CC i en og en halv time. Så dro vi til IKEA der jeg satt i bilen i en time, mens de andre bestilte kjøkken for tanta til pappa. Etter det dro vi på en stor parkeringsplass sånn at jeg fikk kjøre bil. Jeg har bare kjørt bil en gang før og det var rett etter bursdagen min (2.juni) i fjor. Det var morsomt å kjøre med mamma. Jeg fikk kjøre helt opp i 3. gir og jeg rygget litt også.

I morgen har vi ingen planer utenom at jeg kanskje skal sitte barnevakt en time på dagen. På lørdag er jeg også litt usikker, men på søndag skal vi hjelpe til i det nye huset til tanta til pappa. Mandagen er jeg veldig spent på siden de ikke skaffet meg praksisplass i NRK. De skrev at de drev på med å finne et alternativt opplegg, men jeg vet ikke hva det er enda.

Håper alle har hatt en bra dag!

Helena!! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar