hits

En ting dere bør se!

Hei alle sammen!

Nå er det en uke siden jeg blogget sist og det var virkelig ikke meningen å vente så lenge, men jeg har rett og slett glemt hele bloggen denne uka. Mandag, tirsdag og onsdag hadde jeg praksis på skolen. Vi har planlagt, øvd og lært hvordan man rigger radiostudioet. På torsdag gjorde jeg lekser og slappet av, fredag var jeg på bursdag og i går var jeg hos ei venninne hele dagen. 

Når jeg kom hjem i går kveld så jeg på en film. Filmen heter "a girl like her" og det er en film jeg anbefaler alle å se. Jeg gråt nesten hele filmen fordi den var så utrolig trist. Det er om ei jente som blir mobba og prøver å begå selvmord. Det er ekte opptak som er tatt med skjult kamera av mobbeofferet som blir mobbet. En utrolig trist og sann historie.

Etter filmen var ferdig redigerte jeg youtubevideoen som nå er ute på min kanal: Helena Rindal! Denne uken har jeg lagd en video om 10 ting som irriterer meg. Gå og sjekk den ut. Gjerne lik, kommenter og subscribe for flere videoer. Jeg prøver så godt jeg kan å laste opp en video i uka, og så langt går det bra. 

Håper alle får en fin dag! 

Helena!! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar