hits

Bestilt

Hei alle sammen!

Da var vi igang med nok en uke. Jeg har dratt meg på skolen i to dager nå selv om jeg ikke har vært frisk. Akkurat nå kjenner jeg at jeg angrer litt på det. Så om jeg er sånn i morgen tidlig drar jeg nok ikke. Skal ut i helga så jeg må nesten bli frisk snart. 

I går hadde vi radiosending og i dag har vi planlagt enda en sending. I morgen skal vi ha den siste sendinga fordi det er siste dagen i denne praksisperioden. På mandag i neste uke starter vi en tre uker lang radioperiode, så vi slipper ikke unna radio så lett. Det blir gøy da ettersom vi tre som har hatt radiopraksis skal være med å lære bort til de andre som ikke har hatt det.

I kveld skal jeg nok bare slappe av. Jeg er ikke så flink til å høre på kroppen min når den sier at jeg trenger å slappe av. I går dro jeg på trening og jeg angrer bittelitt på det i etterkant. 

I går så jeg noe kult på instagram. Jeg så noen beautyblendere, men ikke sånne vanlige. Disse var laget av silikon slik at du bare kan skylle den med vann og produktet ikke setter seg INNI blenderen. Jeg så noen videoer med de og så bestilte jeg de etterpå. Det var en ganske god deal. For 2 beautyblendere og frakt ble det ca 300kr. Men det er verdt det ettersom jeg bruker ca 100kr hver gang jeg kjøper en ny vanlig en. Som er ganske ofte siden jeg glemmer å vaske den. Sier til meg selv at jeg skal vaske den en gang i uka, men ender opp meg å gjøre det et par ganger og så glemme det.

Ha en utrolig fin kveld alle sammen!

Helena!! <3

2 kommentarer

Sandra Marie

14.03.2017 kl.20:01

Skjønner ikke at beautyblendere skal være så dyre :-p går for de billige jeg, haha!

Helena

15.03.2017 kl.18:18

Sandra Marie: De skulle vært billigere ja.. kjøper disse så jeg slipper å kjøpe så mange

Skriv en ny kommentar