hits

Velvet!

Hei alle sammen!

I dag var siste dagen i praksis. Det var litt trist å avslutte radiosendinga med å si at det var den siste vi skulle ha. Vi fikk avslutte dagen tidlig siden vi har vært så flinke å jobbe. Derfor var jeg hjemme samtidig med lillesøstera mi. Til middag fikk jeg sushi. Veldig innafor siden jeg egentlig ikke er frisk enda.Linker:

 

Siden det er en stund siden tenkte jeg å ta med et antrekk. I dag har jeg sett en del på sko. Jeg har sett på velvet sko fordi jeg synes de er så utrolig fine. De passer nok ikke til utebruk, men til pyntesko er de superfine.

Så dagens antrekk startet med disse skoene som jeg fant på asos.com! De er utrolig fine, vinrøde, høyhelte, platform sko. Jeg kunne tenkt meg et sånt par selv, men jeg er ganske høy fra før så om jeg skal bruke platformsko blir jeg litt mer kjempe i forhold til noen av vennene mine.

Til skoene har jeg valgt et par svarte vanlige bukser og en svart velvet topp. Dette antrekket kunne jeg sett for meg å bruke om jeg skulle ut en kveld. Man kan selvfølgelig bruke det til skole, men da hadde jeg kanskje byttet ut skoene og brukt noen mere "casuall" sko.

Ha en super kveld alle sammen!

Helena!! <3

2 kommentarer

Sandra Marie

15.03.2017 kl.21:14

Fint :)

Iselin Renée

16.03.2017 kl.17:11

Så fint :)

Skriv en ny kommentar