hits

06.04.17

Hei alle sammen!

I dag har jeg hatt fellesfagdag. Det er som regel en av de dagene med mest intens jobbing, men som jeg samtidig liker best. Etter skolen i dag skulle jeg egentlig trene, men jeg hadde glemt at jeg skulle sitte barnevakt så da må jeg nesten ta treninga i morgen. Det går helt fint siden vi hadde gym på skolen i dag og jeg har kort dag i morgen. Siste dagen før ferien. Skal bli utrolig godt med over en uke ferie nå.

I går hadde vi åtte timer med radio og etter skolen gikk det et par timer før jeg dro på intervju til en jobb jeg hadde søkt på. Intervjuet gikk bra og nå er det bare å vente 1-2 uker på et svar.Linker:

 

Dagens antrekk startet med skoene. Disse skoene kunne jeg tenkt meg selv. De er utrolig fine, samtidig som de er litt kulere i stilen. Til disse skoene har jeg valgt å ta med en enkel kjole. Fargen på kjolen er veldig "inn" og i tillegg har den korte ermer som i mitt hodet gjør den litt mer laidback stil. Til slutt for å matche de kule skoene har jeg tatt med en bomberjakke som ser ut til å komme på moten igjen for fullt.

Håper dere får en super start på helgen i morgen. Jeg skal prøve så godt jeg kan å blogge hver dag fremover. Har vært litt slapp når det gjelder dette i det siste, på grunn av skole. Håper dere forstår.

Helena!! <3

2 kommentarer

Sandra Marie

06.04.2017 kl.21:55

Fine ting :)

Helena

09.04.2017 kl.09:28

Sandra Marie: Ja, ikke sant! <3

Skriv en ny kommentar