hits

09.04.17

God morgen alle sammen!

Da er det endelig skolefri, over en hel uke har jeg fri fra skolen nå. Dere aner ikke hvor godt det var å levere den siste oppgaven på fredag og vite at jeg skulle ha fri så lenge. I går var jeg på jobb og så skal jeg på jobb senere i dag, men ellers er jeg ikke satt opp noe mer resten av ferien. Jeg har ingen fastslåtte planer for resten av ferien, men det er snakk om at jeg skal finne på noe med bestevenninna mi, Line <3.

Linker:

 

Her er dagens antrekk. Det startet med playsuiten. Den kom jeg over når jeg var på nelly her om dagen. Jeg er ikke sponset av dem, men jeg er veldig glad i klærne på nelly og de er veldig raske på å levere når du bestiller noe fra dem. Playsuiten er i rødt velvetstoff. Den er ganske utringet og har glidelås i ryggen. Den har også knyting foran og innebygd choker, så her trenger man ikke smykke hvis man ikke gidder.

Til sko har jeg bare tatt et par enkle, svarte pumps for ikke å ta oppmerksomheten bort fra playsuiten. I tillegg har jeg tatt med et forslag til jakke man kan ha over hvis man skal ut. Dette er en kort, svart skinnjakke som jeg synes passer utrolig godt til resten av antrekket.

Håper alle får en super søndag og en bra start på uka som kommer!

Helena!! <3

 

 

 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar