hits

God påske!

Hei alle sammen!

Nå er jeg virkelig på med blogg gamet mitt. Andre dagen på rad og det vil si at vi begynner å nærme oss der jeg var får jeg hadde mye skolearbeid. Nå er det endelig ferie på meg også. Jeg har enda ikke spikret noen planer, men jeg tenker at for en gangs skyld skal jeg ta dagene som de kommer og ikke planlegge så heftig mye.

I dag har vi vært en tur på Hamar. Vi skulle egentlig bare være hjemme og slappe av, men så ville vi en tur ut allikevel. Jeg har kjøpt og fått litt klær og jeg ble utrolig fornøyd med alt. Jeg kjøpte/fikk et skjørt, 2 bukser, 1 playsuit og 1 genser.

I sta var jeg på låven og trente en time sammen med Ida <3.Linker:

 

Dagens antrekk startet med toppen som er fra hm. Jeg er utrolig glad i topper med blondedetaljer og i det siste har jeg vært veldig glad i svarte klær. Før var jeg veldig glad i å gå med masse farger, men det er liksom ikke helt min stil lengre. 

Så i dag blir det black on black. Buksene er fra gina tricot. Det er svarte mollybukser. Molly er high waist skinny jeans, men jeg vil anbefale å kjøpe en størrelse mindre enn du pleier fordi de utvider seg veldig fort og ganske mye.

Til slutt for at antrekket ikke skal bli helt svart har jeg tatt med et par gullsko. Dette blir en flott detalj. Man kan selvfølgelig også ta med et smykke eller et par øreringer.

Håper dere har hatt en flott start på uka!

Helena!! <3

4 kommentarer

Pernille

10.04.2017 kl.20:38

Riktig god påske til deg :)

Helena

11.04.2017 kl.09:56

Pernille: takk, i lige måde ;)

TINANNA

10.04.2017 kl.23:54

Det var kjempe fint! Passet veldig bra med de skoene :D

Helena

11.04.2017 kl.09:56

TINANNA: synes jeg også <3

Skriv en ny kommentar