hits

14.04.17

Hei alle sammen!

I dag har jeg bare slappet av og ikke gjort noen ting. Det er egentlig ganske deilig nå når jeg har muligheten til det.

I går var vi på besøk hos tanta vår. Der snakka vi bare og hadde det skikkelig hyggelig. Jeg lekte litt med et av de yngste søskenbarna mine, vi bygde telt av stoler og pledd som jeg gjorde når jeg var mindre, og så lekte vi litt med lego. Linker:

 

Dagens antrekk startet med tanken på at jeg vil ha finere vær slik at jeg kan gå med kjole. Det har nemlig snødd ganske mye der jeg bor. Det har faktisk snødd her hele dagen i dag og litt i går.

Kjolen er en svart maxikjole fra hm. Jeg har et par ganske lange kjoler, men de kan jeg ikke bruke når det er så kaldt ute. Lange kjoler er utrolig digg å gå i om sommeren, men helst sånne som ikke sitter helt klint inntil kroppen.

Vi i Norge har ikke akkurat de varmeste somrene, så jeg har tatt med en enkel jakke som man kan slenge på seg på de ikke så varme dagene. Jakker som passer bra til dette er blant annet dongeri jakker. 

Til slutt har jeg tatt med et forslag til sko. Jeg er ganske glad i rosa så disse skoene her passer meg helt perfekt. Men selvfølgelig er det jo mulig å bytte både skotype og farge til dette antrekket. Sølv ballerinasko ville også vært utrolig fint.

Som alltid kan dere kjøpe tingene på bildet ved å klikke på linkene under. Jeg blir ikke sponset av disse butikkene og får ingenting om dere handler fra linkene. Jeg gjør dette kun fordi jeg synes det er gøy å sette sammen antrekk til dere.

Ha en fin kveld!

Helena!! <3

2 kommentarer

Ida

14.04.2017 kl.17:18

Fint antrekk :)

Helena

15.04.2017 kl.09:59

Ida: takk <3

Skriv en ny kommentar