hits

15.04.17

Hei alle sammen!

I dag har jeg og lillesøstera mi vært alene hjemme hele dagen. Vi har ikke gjort så mye. I sta gikk jeg en veldig lang tur ute mens hu lagde middag. Når jeg kom hjem spiste vi og nå ser vi på tv sammen.

I morgen kommer mamma og pappa hjem. Vi har fri på mandag også og så har vi kort dag når vi skal på skolen igjen på tirsdag.Linker:

 

Dagens antrekk er inspirert av antrekket jeg skal bruke på en bursdagsfest jeg er invitert på. Det startet med at jeg visste at jeg ville bruke skjørt. Noe jeg har begynt å bruke nå i det siste. Jeg har aldri likt skjørt, men har begynt å like det nå. Da var det bare å finne et fint, svart skjørt. Fordi som vi alle vet passer svart til det meste. Jeg fant mitt skjørt på New Yorker, men tok et skjørt fra h&m til dette antrekket.

Toppen i dagens antrekk er den samme toppen jeg skal bruke på bursdagen. Jeg digger denne toppen og venter bare på at det skal bli varmt nok til å bruke den ettersom den er litt kort til å bruke i kulden.

Til slutt har jeg tatt med et forslag til sko man kan bruke. Jeg har tatt med et par blå ballerinasko for å matche litt med resten av antrekket. Jeg skal ikke bruke sånne sko, men de er veldig fine for det.

Ha en fin kveld!

Helena!! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar