hits

Siste innspurt!

Hei alle sammen!

Jeg kan faktisk ikke tro det, men vi er allerede i mai. Dette året her flyr og skoleåret er snart over. 1. året på videregående er snart over...Altså, Jeg lurer litt på hvor tida fløy fordi dette har gått så utrolig fort og det har vært et veldig bra år. Jeg var jo så heldig å komme inn på førstevalget mitt når jeg søkte videregående skole og jeg var også heldig at jeg hadde valgt helt riktig. Jeg elsker medielinja og dette er noe jeg kan se for meg å drive med.

I det siste har jeg hatt en del ting på tapetet. Jeg har vært på klassetur i Sverige for å høre på et foredrag og workshop med "stig og stein". Det var utrolig morsomt, annerledes og lærerikt. Så har jeg hatt heldagsprøve i matte.. Ikke det beste i verden, men jeg tror det gikk helt greit. Så har jeg hatt prøve og for øyeblikket har vi tre innleveringer i mediefag.

1. Analogt foto: Vi har fått i oppgave å velge et tiår fra nittitallet og ta bilde i stil til dette, med et analogt fotoapparat. Jeg skal ta bilder i morgen og så skal vi fremkalle filmen på tirsdag og så skal vi i mørkerommet.

2. NM oppgave i mediegrafiker: Så har vi fått en oppgave som går innenfor grafisk design. Vi skal lage en logo og en flyer til en bensinstasjon som skal selge miljøvennlig drivstoff. Denne har jeg også begynt på og er snart ferdig med logoen. Den mangler bare tekst.

3. Valgfri oppgave i YFF: YFF er et fag vi har innenfor medie som heter yrkesfaglig fordypning. Dette er et fag der vi skal få muligheten til å fordype oss i den formen for medie vi liker best. Denne oppgaven er ganske åpen og jeg tror alle kommer til å ha forskjellige oppgaver ettersom vi får skrive hele oppgaven tilpasset til hver enkelt av oss. Jeg vurderer en oppgave der jeg får mest bruk for photoshop og indesign ettersom det er det jeg liker best av programmene vi driver med.

Ha en fortsatt fin kveld så skal jeg prøve å få blogget på fredag. I morgen blir det nok ikke noe av siden jeg skal ta bilder etter skoletid, men jeg skal se når jeg kommer hjem.

Helena!! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar