hits

Ehhh jaja.

Hei alle sammen!

Nå har jeg liksom sakt til meg selv så mange ganger at jeg skal skjerpe meg når det kommer til å poste innlegg på bloggen daglig, men det har liksom ikke gått så bra noen av gangene. Jeg er veldig lei for at jeg har glemt bort bloggen litt, men jeg har masse skolearbeid og andre sosiale ting jeg driver med for øyeblikket. Når alt er levert til sommeren blir det mye mer aktivitet fra min side og jeg gleder meg veldig.

For øyeblikket har vi en prøve, en muntlig høring, et framlegg, en fellesfaginnlevering og tre medieinnleveringer før sommerferien. Vi har også en mulighet for å komme opp i muntlig eksamen. Vi kom heldigvis ikke opp i skriftlig eksamen, så da slipper jeg den dagen før bursdagen min som er om litt over to uker.

I går ble bestevenninna mi med meg hjem etter skolen og så overnattet hun. Vi har ikke gjort noe spesielt, men vi har det alltid gøy sammen uansett. I dag har vi gått i tog, etter det dro vi to hjem og øvde litt til prøven og muntlig høring vi har i morgen. Når vi ikke gadd mer av det sminka jeg hu og så dro vi til Hamar. Der gikk vi litt rundt, så på russetoget og spiste middag. Jeg har hatt en fin dag og det håper jeg dere har også.

I helga skal jeg jobbe, men det er helt greit fordi da har jeg fri hele langhelga (fire dager) neste uke. Ha en super dag i morgen så skal jeg prøve så godt jeg kan å få opp flere innlegg.

Gratulerer med dagen til alle og god natt!

Helena!! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar