hits

Bursdag & telefon!

God morgen alle sammen!

Akkurat nå sitter jeg på toget på vei til Lillehammer. Jeg og bestevenninna mi skal filme noe der og så skal vi ned igjen på skolen. Har hatt mye å gjøre i det siste og tenkte å benytte anledningen til å blogge litt for dere. 

Siden sist har jeg blant annet hatt bursdag. Jeg hadde bursdag på fredag. Da ble jeg igjen etter skolen med bestevenninna mi, vi var nede i byen og spiste og så var vi i hybelen hennes helt til hun skulle reise til Danmark. På lørdag gjorde jeg ingenting spesielt. På søndag var jeg på stoppested verden for å ta noen bilder og på mandag feiret jeg voksenbursdag. Langhelg var greit innafor og nå er det ikke mange uker igjen før vi er ferdig på skolen! Det er igjen 2 og en halv uke og de er praksis. 

I går etter skolen kjøpte jeg meg ny telefon. Jeg kjøpte den selv med penger fra bursdagen og penger jeg har jobba for selv. Det ble en iphone 6s rosegull som jeg har ønsket meg en stund. I tillegg trengte jeg ny telefon siden min gamle er 2 år gammel og begynte å bli litt treig.

I helga som kommer nå skal jeg ta bilder på middelalderfestivalen og uka etter skal vi filme kongebesøket. Siste uka av skolen blir avslutning og etterarbeid av bilder og film.

Håper alle får en bra dag i dag!

Helena!! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar