hits

16.07.17

Det er egentlig litt for sent på dagen til å si det, men god morgen alle sammen!

Det er utrolig lenge siden jeg blogget sist og jeg er egentlig lei av å lage unnskyldninger, men det er en god grunn til at jeg ikke blogger. Etter skolen var over dro jeg rett til Danmark og var der en hel uke. Etter Danmark var det rett ut i ny jobb og der har jeg jobba hver dag utenom en, frem til i går.

Nå har jeg en uke fri der jeg skal til Stavanger og så skal jeg på jobb når jeg kommer tilbake. Jeg skal heldigvis ikke jobbe hver dag når jeg kommer tilbake, så da har jeg tid til å blogge og begynne med youtube igjen. Det er en god stund siden jeg la ut min siste video og jeg savner både youtube og bloggen kjempemasse. 

Sommeren ble som planlagt så langt bortsett fra været som ikke har vært så veldig fint hittil. Danmark var koselig, jeg tok nesepiercing, shoppa og så var jeg i legoland for første gang. Jobb har vært utrolig gøy. Tror det er kjempebra at jeg får være med helt fra starten og jeg føler at vi har et skikkelig bra arbeidsmiljø der. Jeg gleder meg til jobb og det er alltid et godt tegn. 

Håper alle har en fin sommer så langt, jeg skal se om jeg får tid til å blogge litt når jeg er i Stavanger også, men jeg kan ikke love dere noe.

Helena!! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar