hits

21.07.17

Hei alle sammen!

I dag startet vi dagen veldig tidlig siden vi skulle ut på tur. Det her var en av de dagene der jeg ikke gadd å sminke meg på morgenen og det var ikke noen vits heller.

Turen gikk til Preikestolen i dag. Det var en ganske fin tur, litt bratt oppover bakken og litt for langt mellom steintrappene, men jeg kom da opp til slutt. Jeg og et av søskenbarna til mamma var først oppe. Det sto at man kunne regne med å bruke to timer opp, men jeg og hu brukte bare en time. Jeg har litt høydeskrekk, men jeg bestemte meg for å drite litt i den og satte meg på kanten av preikestolen for å ta et bilde.Det var helt sykt å sitte på kanten, men det var verdt det også. På vei ned igjen tok jeg også zip-line. Man kan si jeg fikk et lite adrenalinkick når jeg løpte og kastet meg utfor. Jeg turte til og med å se ned, haha.

I morgen skal vi dra fra Stavanger. Det blir utrolig trist, men jeg håper på å dra hit neste sommer også. Vi skal videre til en hytte i Farsund der vi skal ligge i en natt og så skal vi kjøre hjem på søndag.

Ha en fin kveld og sov godt!

Helena!! <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar