hits

06.09.17

Hei alle sammen!

Jeg føler jeg bare får blogge når jeg har tid eller eventuelt planlegge et par faste dager i uken der jeg oppdaterer dere fordi jeg har så mye å gjøre i år enn i fjor. Nå har mamma og pappa kommet hjem fra syden, vi har tre medieoppgaver, 1 engelskpresentasjon og så jobber jeg hver helg fremover. Det vil da si at jeg har fulle uker i ca 3 uker fremover. I mellomtiden de dagene jeg har fri etter skolen skal jeg trene og være sammen med vennene mine som jeg ikke får møtt så mye i helgene fremover.

På skolen i dag har vi hatt mediefag og gym. I medie i dag har vi drevet med den grafiske profilen til ungdomsbedriften vår og i morgen skal vi ha stiftelsesmøte for å etablere ungdomsbedriftene. Gjerne lik vår facebookside for å følge med på oppdragene vi får og hvordan det går fremover: PhotoGraphic UB.

På fredag etter skolen har jeg foreløpig ingen planer, men så har jeg tidligvakter på jobb denne helga så det kan hende jeg finner på noe etter jeg er ferdig der. En dag skal jeg i hvert fall slappe av etter jobb.

Håper dere har en fin uke så langt!

Helena!! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar