hits

Før jul (12.12.17)

Hei alle sammen!

I dag er vi visst halvveis til jul. Jeg har ikke julekalender så jeg vet aldri hvilken dato det er før jeg ser på telefonkalenderen min. Men uansett, det nærmer seg jul med stormskritt. Julebord er rett rundt hjørnet og da kommer det store og vanskelige spørsmål for mange jenter: HVA skal jeg ha på meg?? 

Jeg skal på et slags julebord på fredag og så skal jeg mest sannsynlig på et julebord med jobben. Antrekk føler jeg er noe av det vanskeligste jenter finner på. Man skal liksom se gjennomført ut samtidig som det er behagelig å ha på seg. Så her er et forslag til hva man kan ha på seg på et julebord. Alle linkene er under bildet, og jeg er ikke sponset av noen for å vise det frem.

 

Jeg startet med å plukke ut en kjole. Kjolen jeg valgte er enkel og svart, med få detaljer slik at du kan legge til disse selv. Svart er for meg en enkel farge ettersom du kan mikse den med hvilken som helst annen farge uten at det kræsjer. Alle jenter bør derfor ha minst én svart kjole i skapet til en hver anledning.

Siden det snart er jul bestemte jeg meg for å ta med en av julefargene i antrekket. Derfor valgte jeg disse rød, høyhælte, velvet skoene. De er elegante og fine og de passer veldig bra til antrekket.

Til slutt for å binde sammen antrekket og legge til en liten detalj har jeg valgt å ta med et smykke. Dette smykket er noe jeg har ønsket meg en stund og jeg synes det er utrolig fint. Man kan bestille det med månefasen fra en dato som er spesiell for deg selv. (*kremt* perfekt julegave? *kremt host*)

Håper dere får en fin kveld!

Helena!! <3

2 kommentarer

Victoria Larsen

12.12.2017 kl.16:11

flott antrekk! :-D

Helena

19.12.2017 kl.12:22

Victoria Larsen: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar