hits

Gaver fra bursdagen

Her er noen bilder av tinga jeg fikk på barnebursdagen min.SmykkehengerEn "toalettmappe" med et smykke og en speilhårbørste (fikk det fra en gutt!!!).Det var noen av tinga jeg fikk kan vise dere resten senere.Hadet!

Pynta øretelefoner

Hei alle sammen,i går fant jeg noen øretelefoner og da tenkte jeg på et bilde jeg hadde sett på noen som hadde pynta sine øretelefoner med perler. Her er et bilde:Blogger senere.Hadet;)

Youtube

Jeg tok et innlegg til i samme slengen.Jeg ville bare fortelle dere om min youtubekanal: Craftinspiration2000Der legger jeg ut videoer av ting jeg lager.Foreløpig er det bare to videoer fordi jeg har et lite proble når det gjedler å legge dem ut men det kommer flere.har bare en som følger meg så ...

bursdagsfeiring

Hei alle sammen!!I går hadde jeg bursdgasfeiring. (Har ikke bursdag før på søndag i neste uke.)Jeg fikk mest penger (1410kr) men jeg fikk ogå masse andre fine ting som: Smykker, Smykkehenger, hårspenne, såpe, en nydelig fin topp, sparebørse, toalettmappe, hjemmelaget såpe, lipgloss osv.På søndag ...

17.mai

Gratulerer med dagen alle sammen og god natt:) ;)

Ny hårfarge og en dag med mye jobbing

Hei alle sammen,som dere sikkert ser har jeg fått ny årfarge fra sist gang jeg blogget.I dag har vi jobbet med å bære ved og kappe det opp og stablet det.Jeg blogger senere skal dra bort å spise is!!!Blogger kanskje etterpå!!Hadet!